"Carlos ile çalışmak rüya gibi "

"Carlos ile çalışmak rüya gibi "
Sivasspor'un sezon başında kadrosuna kattığı gurbetçi oyuncu Aykut Öztürk, Antalyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor deplasmanından galibiyet ile dönerek Avrupa şansını sürdürmek istediklerini belirten Öztürk:"Bu sezon Sivasspor olarak amacımız; önümüzdeki maçlarımızı kazanarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak.Antalyaspor deplasmanından 3 puan ile dönerek, Galatasaray mücadelesinin ardından galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz."dedi

"Her idmana kendimi yüzde yüz veriyorum"
Sivasspor formasını giymek için çok çalıştığını belirten Öztürk:"Geldiğim günden beri hazır bir halde bekliyorum.O şansı bir kez Kasımpaşa karşısında buldum ama takım olarak çok  kötü performans sergiledik.Her antrenmana kendimi çok iyi hazırlıyorum ve kendimi yüzde yüz  veriyorum.İnşallah en yakın zamanda formamı kapacağım."dedi


2010 yılında yaşanan Konyaspor transferi hakkında samimi açıklamada bulunan Öztürk:"Konyaspor'da o dönemde çifte standart vardı. Benim de içinde bulunduğum bazı futbolcular maddi ve manevi anlamda emeğimizin karşılığını alamadık. Başkan Bahattin Karapınar'ın transferleri kendisinin yapması, Ziya Doğan'ın iyi niyetine karşın, hocamdan daha önde gözükmek istemesi ve kadroya müdahalesi yüzünden forma bulamadım. Sonuçta küme düşmeleri kaçınılmazdı ve öyle de oldu."dedi.

"Sabırla forma bekliyorum"

Sivasspor'da neden  yeterli forma şansı bulamadığına değinen Öztürk:"Takımdaki forvet ve kanat oyuncularımız gerçekten çok başarılı performans sergiliyorlar.Futbolda, yedekte kalmak normal bir şey  iyi olan oynar. Yedekte iyi olan da vardır tabii ki ama sabırlı olup bana verilecek olan şansı bekliyorum. Benim için ilk etapta önemli olan takımımın başarısıdır."dedi.

"Roberto Carlos, çok pas yapmamızı istiyor"

Almanya Futbolu ile Türk futbolunu kıyasladağında Türkiye'de birebir mücadele ettiklerini söyleyen Öztürk:"Almanya'da daha çok hızlı-paslı oyun oynanıyor.Türkiye'de  daha çok bire bir ve güce dayalı  oynanılıyor.Sivasspor olarak Carlos hocamız idmanlarda  cok pas yapmamızı istiyor."dedi.

"Roberto Carlos İle çalışmak rüya gibi "


Roberto Carlos ile çalışmanın harika bir duygu olduğunu söyleyen Öztürk:"Roberto Carlos ile çalışma şansı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.Carlos hocamdan futbolcu olarak her uyarısını dikkate alıp eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum.Sivasspor camiasında olduğum ve Roberto Carlos ile çalıştığım için çok mutluyum."dedi.

Ekrem Konur