"Rize tarihine geçen bir maç"

"Rize tarihine geçen bir maç"
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray'ı 4-3 yenmeleriyle ilgili olarak "Rize tarihine geçen bir maç oldu" dedi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kalkavan, 6 senelik başkanlık döneminde hiç büyük bir takım yenemediklerini ifade ederek, "Galatasaray'a kısmetmiş. Çok büyük bir rakip. Büyük rakibe karşı kazanmak çok keyifli. Rakibe saygı duymak lazım. Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden bir takım. Rize tarihine geçen bir maç oldu. Bizim için büyük bir anlam kazandı" diye konuştu.

Kalkavan, takım olarak alt sıraları hak etmediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Daha yukarıları hak eden bir takımdık. Bizim için bir kırılma maçıydı. Ya yukarıya tutunacaktık ya da aşağıda debelenecektik. O açıdan çok önemliydi. Yukarı tutunmamız da çok iyi oldu. Her iki takımı da tebrik ediyorum. İzleyenler çok iyi keyif almıştır. Bol gollü ve bol pozisyonlu bir maç oldu. Rize tarihine altın harflerle geçecek bir sonuç kazandırdılar. Bunun için keyifliyiz. Bizde o sevince katıldık. İnşallah devamı gelir."

Metin Kalkavan, galibiyet pirimini yüzde 50 artırdıklarını da sözlerine ekledi.