Rize galibiyete kilitlendi

Rize galibiyete kilitlendi
Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta mücadelesinde pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da kulüp başkanvekili Halim Mete, Gençlerbirliği maçını kazanarak ligin ikinci yarısındaki ilk puanlarını almak ve moral bulmak kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Mete, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına Galatasaray deplasmanında 2-0 kaybederek başladıklarını, bu maçta eksik ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle birçok oyuncunun bölgesi dışında oynadığını belirtti.

Galatasaray maçında eksiklere rağmen özellikle ikinci yarıdaki oyunun sevindirici olduğunu ifade eden Mete, "Takım olarak iyi yoldayız. Galatasaray maçında özellikle ikinci yarıda oynadığımız oyun camia olarak inancımızı artırdı" dedi.

Önümüzdeki haftadan itibaren Asya ve Afrika Kupası'ndaki oyuncularının dönmesi, sakat oyuncuların kadroya dahil olmasıyla tam takım çalışma fırsatı bulacaklarını dile getiren Mete, takım bütünlüğünü sağladıklarında çok daha iyi işler yapacaklarına inandığını kaydetti.

Mete, Gençlerbirliği maçının zor geçeceğine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Gençlerbirliği maçı kadrosunda Afrika ve Asya Kupası'nda bulunan oyuncularımız henüz dönmedikleri için yer alamayacak. Bu maç öncesi önemli oyuncularımızda ufak tefek sakatlıklar bulunuyor ama her şeye rağmen zoru başaracak güçteyiz. Gençlerbirliği deplasmanında galip gelerek hem ligin ikinci yarısındaki ilk puanlarımızı almak hem de moral kazanmak istiyoruz."

Mete, Adana Demirspor ile oynanan Türkiye Kupası maçı sonrasında takımın Ankara'ya giderek çalışmalara başladığını bildirerek, "Teknik heyetimiz ve futbolcularımız hazırlıklarını sürdürüyor. Camia olarak bu maçın önemini çok iyi biliyoruz. Gençlerbirliği karşısında alacağımız galibiyetin bizi ateş hattının üzerine taşıması tek temennimiz" ifadesini kullandı.