Riekerink hangisinin biletini kesecek?

Riekerink hangisinin biletini kesecek?
4 kulübün talip olduğu ikiliden biri sarı kırmızılı formayı giymeye devam edecek. Donk’u, Kasımpaşa ve Akhisar Belediyespor, Salih’i de Kayserispor ile Karabükspor istiyor. Riekerink’in görüşü ise yüzde 51 Salih’ten yana.

65 MİLYON Euro’luk takım bütçesini düşürmek isteyen Galatasaray yönetimi, teknik direktör Riekerink’e iki oyuncuyla ilgili kader sorusu soracak ve cevap bekleyecek.

Almak istediği yeni oyunculara yer açmak isteyen sarı kırmızılı yöneticiler, Hollandalı hocalarına, “Ya Donk, ya Salih... Hangisi takımda kalsın?” diyecek...
Koray’ın sakatlığı sonrasında iki futbolcu da Riekerink’in kafasında stoper alternatifi olarak düşünülüyor. Bu iki oyuncudan birinin takımla kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Süper Lig’den iki kulüp iki futbolcuya resmi teklif yapmış durumda. Donk’u eski kulübü Kasımpaşa’nın yanısıra Akhisar Belediye de istiyor. Kayserispor ve Karabükspor ise Salih Dursun’un peşinde...

SALiH BiR ADIM ÖNDE
ikiliden biri kiralanacak ya da satılacak. Kulüpler Salih’in tüm yıllık maliyetini karşılarken, Donk’a ise senelik 800 bin Euro teklif ediliyor. Yani, Donk giderse yarı maliyetini Galatasaray karşılayacak.

Riekerink’in, Donk konusundaki en büyük çekincesi, bu oyuncunun taraftar ile yıldızının bir türlü barışmaması, sık sık protesto edilmesi.

Hollandalı teknik adam, taraftarın tepki gösterdiği Donk’a özellikle bu yüzden forma vermeye sıcak bakmıyor. Salih Dursun konusundaki ise en büyük handikap hakem Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart.

Şimdi, Riekerink bu iki oyuncuyu masaya yatırıp kararını yönetime bildirecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri