Riekerink Adanaspor maçıyla eski 11'ine dönüyor!

Video yükleniyor...

Trabzonspor maçına geçen haftalardan farklı bir 11'le çıkan Galatasaray teknik direktör Jan Olde Riekerink'in, bu maçta yapılan hatalar sonrasında Adanaspor karşılaşmasıyla birlikte eski 11'ine dönmeyi düşündüğü belirtildi.

Trabzonspor karşılaşmasında Lukas Podolski ve Wesley Sneijder'i aynı anda kullanan Riekerink, Yasin'i yedek bırakıp, savunmanın sağında Cavanda'yı görevlendirmişti. Riekerink'in sakatlıktan çıkan ve tam olarak hazır olmamasına rağmen Trabzonspor karşında 11'de sahaya sürdüğü Sneijder'i Adanaspor karşısında yedek soyundurmayı planladığı, oyunun durumuna göre sonradan oyuna almayı istediği öğrenildi.

Riekerink'in sakatlıktan çıkan ve yavaş yavaş eski formuna dönmeye çalışan Podolski'yi ise ilk 11'de sahaya sürebileceği belirtildi. Hollandalı teknik adamın, iki önemli kozu olarak gördüğü Podolski ve Sneijder'i maçın gidişatına göre kontrollü olarak kullanacağı vurgulandı.

Riekerink'in Yasin'i de yeniden 11'e yerleştirerek Bruma ve Yasin'le kanatlardan Eren'i beslemek istediği ve bu şekilde daha çok gol pozisyonuna girmeyi hedeflediği belirtilirken, sağ bekte Sabri, sol bekte Carole'le bu ikiliye destek vereceği ifade edildi.

Sakatlığı geçen Hakan Balta'nın da Adanaspor karşısında oynayacak durumda olduğu ve Riekerink'in bu oyuncuyu da Semih'in yerine ilk 11'e yeniden monte edeceği öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Kardemir Karabükspor - Medipol Başakşehir maç özeti ve sonucu

Beşiktaş - Antalyaspor maç özeti ve sonucu


Osmanlıspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

Galatasaray- Trabzonspor maç özeti ve sonucu