Real'de Bale sıkıntısı

Real'de Bale sıkıntısı
Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında Liverpool'a konuk olacak Real Madrid'de Galli futbolcu Gareth Bale'in sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyebileceği iddia edildi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, baldırlarında kas ağrısı olan Bale'in Şampiyonlar Ligi'nde 22 Ekim Çarşamba günkü Liverpool-Real Madrid maçına yetişmesinin zor olduğu öne sürüldü. Bale'in, kulüp doktorları tarafından riske edilmemek için Liverpool maçında oynatılmayacağını yazan spor gazetesi AS, cumartesi günü Barcelona'ya karşı yapılacak El Clasico maçındaki durumun ise ilerleyen günlerde belli olacağını savundu.

İki gündür takımla antrenmanlara çıkmayan Bale, bu sezon Real Madrid'de tüm maçlarda oynayan ve teknik direktör Carlo Ancelotti'nin en fazla süre verdiği futbolcu olarak ön plana çıkıyor. Liverpool karşılaşmasında Bale'in yerine Isco'nun ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Bu arada Real Madrid'de Bale dışında sakatlık problemi olan Sergio Ramos'un da Liverpool maçında forma giymesine şüpheyle bakılıyor.