Real yıldızlarını saklıyor

Real yıldızlarını saklıyor
Real Madrid'in iki yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo ve Karim Benzema, sakatlıkları nedeniyle ligde Real Sociedad karşısında forma giyemeyecek.

Manchester City ile deplasmanda oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında 46. dakikada sakatlığından dolayı oyundan çıkan Real Madrid'in Fransız futbolcusu Karim Benzema, sağlık kontrolünden geçti. Real Madrid Kulübü yaptığı yazılı açıklamada, Benzema'nın sağ bacak arka adalesinde miyofasyal kas sendromu tespit edildiğini açıkladı. İspanyol kulübü, Benzema'nın iyileşme süreciyle ilgili tarih vermedi.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 36. haftasında, 30 Nisan Cumartesi günü oynanacak Real Sociedad-Real Madrid maçında Karim Benzema'nın kadroya alınması beklenmezken, Fransız futbolcunun 4 Mayıs'ta Manchester City'ye karşı yapılacak rövanş maçına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Bu arada Benzema'yla benzer şekilde sağ bacak arka adalesinde sakatlık bulunan Portekizli Cristiano Ronaldo ile ilgili belirsizlik de sürüyor. Sakatlığından dolayı Manchester City ile oynanan ilk maçın kadrosuna alınmayan Ronaldo, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Real Madrid Kulübü, hafta içinde iki ayrı klinikte doktor kontrolünden geçen Ronaldo ile ilgili resmi açıklama yapmadı. İspanyol kulübü, en son 22 Nisan'da yaptığı yazılı açıklamada, Ronaldo'nun aşırı yüklenmeden dolayı sağ bacağında kas ağrıları olduğunu duyurmuştu.

İspanyol basınında verilen haberlerde, Ronaldo'nun da Benzema gibi Real Sociedad maçında kadroya alınmayacağı, iki futbolcunun Manchester City karşısında forma giymeleri için ise hala bir umut olduğu öne sürüldü. Şampiyonlar Ligi'nde finale kalacak takımı belirleyecek yarı final eşleşmesinin ilk maçı 0-0 sona ermişti.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Real Madrid

İspanya LaLiga

LaLiga özetleri

LaLiga puan durumu