Real tahtını bırakmıyor!

Real tahtını bırakmıyor!
Her yaz transferde en çok konuşulan bomba bir ismi kadrosuna katmasına alışık olduğumuz Real Madrid, bu yazı da boş geçirmedi.

Kulüp Başkanı Florentino Perez, belkide futboldaki tüm değişikliklere rağmen stratejisini bozmadan devam edebilen önemli bir figür olarak sivriliyor. Real Madrid, tarihteki en önemli transfer sezonlarından birini Ronaldo, Beckham, Figo ve Zidane'ı transfer ettiği sezon yaşamıştı. 'Los Galacticos' diye adlandırılan takım, o günden beri de sansasyonel transfer geleneğini sürdürüyor.

Ronaldo ve Gareth Bale transferleriyle de geleneğini koruyan Real, son olarak James Rodriguez'le yine transfer haberlerinde en çok konuşulan takım oldu.

Dünyada en çok konuşulan futbolcuyu yine transfer etmeyi başaran Florentino Perez'in, kendi yarattığı bu 'Hollywood' sistemiyle yaptığı transferlerde gelen oyuncunun ilk önce direkt takıma katkı vermesinden çok rakiplere Real Madrid'in ne kadar güçlü bir figür olduğunu göstermek istemesi ve ezeli rekabette olduğu takımlara korku salmayı amaçladığı ise artık bilinen bir gerçek.

(Ligtv.com.tr)