"Real Madrid yenilmeyecek takım değil"

"Real Madrid yenilmeyecek takım değil"
Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Ivkovic, Real Madrid ile yarın oynayacakları THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi ikinci karşılaşmasında, ilk maçta yaptıkları hataları tekrarlamamaları gerektiğini söyledi.

Ivkovic, lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, play-off maçlarının normal sezon karşılaşmalarından farklı olduğunu belirterek, "Bunu ilk maçta da tecrübe ettik. Maçın tamamında konsantrasyonumuzu yüksek tutmalıyız. İlk maçta yaptığımız hatalardan öğrenmemiz gereken noktalar var. Çok çalışmalıyız ve yarın ikinci maçta 40 dakika boyunca bir arada takım olmalıyız" ifadesini kullandı.

Anadolu Efes'in milli oyuncusu Birkan Batuk ise Real Madrid karşısında ilk yarıda iyi oynadıklarını kaydederek, "İkinci devrede istediklerimizi gerçekleştiremedik. Bugün yapacağımız antrenman ve maç analizi ile ilk maçta yaptığımız yanlışları düzeltmeye ve yarın kazanmaya çalışacağız" yorumunda bulundu.

Özerhun:"Real Madrid yenilmeyecek takım değil"
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun Real Madrid'in yenilmeyecek bir takım olmadığını söyledi.

Özerhun, Real Madrid karşısında maçın ilk yarısını iyi oynadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Devreyi sekiz sayı fark ile önde geçtiğimiz karşılaşmayı ne yazık ki rakibin özellikle üçüncü periyottaki skorer oyununa mani olamayarak kaybettik. Henüz seride bir maç oynandı ve gördük ki ilk yarıdaki disiplinli ve yardımlaşmalı oyunumuzu tüm maça yayarsak Real Madrid yenilmeyecek bir takım değil. Kaldı ki Real Madrid'i sezon içinde mağlup etmiştik. Yarın serinin ikinci maçına çıkacağız. Bu maçtan alacağımız bir galibiyet serinin tüm dengelerini değiştirebilir ve ev sahibi olma avantajını bize getirebilir. Yarın kazanmak için çok çaba sarf edeceğiz. Umarım İstanbul'a güzel bir sonuç ile döneriz."