Real Madrid Varşova'yı perişan etti

Real Madrid Varşova'yı perişan etti
Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. hafta karşılaşmasında Real Madrid, sahasında ağırladığı Legia Varşova'yı 5-1 mağlup etti.

Santiago Bernabeu'da oynanan karşılaşmada gol yağmuru 16. dakikada Gareth Bale ile geldi. Bu golden 3 dakika sonra Tomasz Jodlowiec'in kendi kalesi attığı golle Real Madrid farkı ikiye çıkarttı.  Varşova, 22'de Radovic'in penaltıdan attığı golle farkı 1'e indirdi. (2-1) Mor Menekşeler, Marco Asensio'nin 37. dakikada attığı golle farkı tekrar ikiye çıkarttı ve soyunma odasına 3-1 önde girdi. İkinci yarıda baskılı oyunu devam ettiren Real Madrid, 68. dakikada Lucas Vazquez'in şık golüyle skoru 4-1 yaptı. Karşılaşmanın 84. dakikasında gecenin yıldızı Cristiano Ronaldo'nun asistini ağlara gönderen Alvaro Morata maçın skorunu Madrid ekibi adına 5-1 tayin eden golü ağlara gödnerdi.

Bu sonuçla puanını 7'ye çıkartan Real Madrid, Borussia Dortmund'un ardından averajla ikinci sırada yer alırken, Polonya temsilcisi Legia Varşova'nın ise henüz puanı bulunmuyor.

Legia Varşova taraftarları olay çıkardı
UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda oynanan Real Madrid-Legia Varşova maçının öncesinde, Polonyalı holiganlar ile İspanyol polisi arasında olay çıktı.

Karşılaşmanın başlamasından iki saat önce Santiago Bernabeu Stadı'na gelen Legia Varşova'nın fanatik taraftar grupları, stat çevresinde olaylar çıkartınca İspanyol polisi müdahale etti. Santiago Bernabeu Stadı'nın çevresindeki ara sokaklarda çıkan olaylarda 5 Polonyalı taraftarın ve 2 polisin yaralandığı açıklandı. Yaralıların hepsinin stat çevresindeki ambulansların içinde tedavi edildiği belirtildi.

İspanyol polisinin, olayları durdurmak için atlı ekipleri kullandığı ve plastik mermiler attığı bildirildi. 4 bin kadar Polonyalı taraftar maç için Madrid'e gelirken, "yüksek riskli" olarak gösterilen karşılaşma öncesinde ve sonrasında bin 500'den fazla polis ve 700 kadar özel güvenlik görevlisi stat çevresinde görev yaptı.

Öte yandan, dün gece yarısı Madrid'de bir barda kavga eden ve iki kadın garsona tacizde bulunarak olay çıkaran Legia Varşovalı taraftarı 3 kişinin mahkemeye çıkarılacağı bildirildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Medipol Başakşehir - Torku Konyaspor maç özeti ve sonucu
Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maç özeti ve sonucu
Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maç özeti ve sonucu
Kayserispor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu
Gençlerbirliği - Galatasaray maç özeti ve sonucu