Real bu habere çok sevinecek!

Real bu habere çok sevinecek!
Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, takımının Atletico Madrid ile yarın oynayacağı lig maçında forma giyebilecek.

FIFA'ya konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, uzun bir süredir sakatlık problemiyle uğraşan Cristiano Ronaldo'nın hafta boyunca antrenmanlarda iyi bir bir form grafiği yakaladığını ve oynayacak seviyeye geldiğini açıkladı.

Portekizli yıldızın geçen sezondan bu yana dizinde kronik sakatlık olduğu yönünde basında yer alan iddiaları yalanlayan Ancelotti, "Cristiano sakatlanma riski veya yorgun olmadığı maçlarda oynuyor. Geçen sezon da durum böyleydi ve bazı karşılaşmalarda bu nedenle forma giymedi ama genel görüntüsüne bakıldığında çok fazla sayıda gol attı" ifadelerini kullandı.

Ronaldo'nun geçen sezondan kalan dizindeki problemin tamamen geçtiğini vurgulayan İtalyan teknik adam, Atletico Madrid ile oynayacakları lig maçında 29 yaşındaki oyuncunun sahadaki yerini alabileceğini belirtti.

Atletico Madrid'in Real Madrid'e karşı oynadığı maçlarda çok sert bir futbol oynadığı yönündeki eleştirilere katılmadığını söyleyen Ancelotti, "Atletico vahşi bir takım değil. Sadece iştahlı ve agresif bir mücadele sergiliyor. Futbol da zaten erkek oyunu" değerlendirmesinde bulundu.

Atletico Madrid ile geçen ay oynadıkları ve kaybettikleri İspanya Süper Kupası karşılaşmasında kendi oyun anlayışlarını sahaya yansıtamadığını kaydeden İtalyan teknik adam, "Önümüzdeki maçta kalitemizi, arzumuzu ve konsantrasyonumuzu onlara kabul ettirmeliyiz" dedi.