G.Saray'da kritik soru! Selçuk'un yerine kim oynayacak?

Video yükleniyor...

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor maçında cezalı olan Selçuk İnan'ın boşluğunu doldurmaya çalışıyor.
        
Sarı - Kırmızılılar'ın orta alanda Felipe Melo ile vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Selçuk'un yokluğunda bu bölgedeki hakimiyetini kaybetmek istemeyen tecrübeli çalıştırıcının Emre Çolak ve Hamit Altıntop arasında tercih yapacağı öğrenildi.

Emre Çolak'ın kanattaki performansından memnun olan Hamzaoğlu'nun Felipe Melo ile birlikte Hamit Altıntop'u 11'de oynatması bekleniyor.

Bursaspor'u haftalardır analiz eden Sarı - Kırmızılılar'ın teknik ekibi, Yeşil - Beyazlı takımın son dönemdeki formunu orta alandaki gücüne bağlıyor. Belluschi, Ozan Tufan ve Josue'li Bursaspor orta sahasında üstünlüğü elde etmek isteyen Hamzaoğlu, oyuncularından bu üçlüye 90 dakika boyunca pres yapmalarını isteyecek.

Hamza Hamzaoğlu, savunma kurgusunda değişikliğe gitmeyi düşünmüyor. Sağda Sabri Sarıoğlu, solda Alex Telles'i oynatacak olan tecrübeli hoca, Koray Günter ve Hakan Balta ikilisini savunmanın merkezinde görevlendirecek.

Emre Çolak ve Bruma ile kanatları oluşturacak olan Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor maçında attığı golle suskunluğunu bozan Sneijder'le de hücum hattını yönetecek.

Hamza Hamzaoğlu, bu hafta Burak Yılmaz'la ilgili olarak risk almayacak. Sakatlığını atlattığını sanılan ancak Çaykur Rizespor maçında oyuna girdikten sonra attığı depar sonucu sahadan gözyaşlarıyla ayrılan yıldız golcü, Bursaspor maçında da dinlendirilecek. Bu hafta da Sarı - Kırmızılılar'ın gol silahı Umut Bulut olacak.