Tur Trabzon'a kaldı

Tur Trabzon'a kaldı
undefined



UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Trabzonspor, deplasmanda Rabotnicki'ye 1-0 mağlup oldu.

Onur Kıvrak kriziyle sarsılan bordo mavili takımda kaleyi 19 yaşındaki genç Uğurcan Çakır korudu.

Makedonya deplasmanında istediği oyunu sahaya yansıtamayan bordo mavililer oyun ritmini bulmakta da zorlandı. Trabzonspor ilk yarıda ileride Waris ve Cardorozo'yu istediği toplarla buluşturamayınca golden uzak bir görüntü sergiledi. Bordo mavili ekip 23. dakikada ise geriye düştü. Savunmanın arkasında atılan topta Goran Siljanovsk'i Trabzonspor savunması durduramayınca Makedon ekibi 1-0 öne geçti.

İlk yarı bu skorla geçilirken, 2. yarıda daha etkili bir Trabzonspor vardı. Özellikle Cardozo ile önemli fırsatlar yakalayan temsilcimiz, beraberlik golünü bulamayınca karşılaşma Rabotnicki'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu maçın rövanşı 6 Ağustos'ta Avni Aker'de oynanacak.

Rabotnicki: 1 - Trabzonspor: 0
 
Stat: Nacionalna Arena Filip II
Hakemler: Pawel Gil, Piotr Sadczuk, Marcin Borkowski (Polonya)

Rabotnicki: Bozinovski, Cikarski, llievski, Ristevski, Siljanovski, Vujcic, Petrovikj, Sahiti (Dk. 85 Mitrov), Anene, Altiparmakovski (Dk. 81 Markoski), Ilijoski (Dk. 64 Trajcevski)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Salih Dursun, Aykut Demir (Dk. 75 Okay Yokuşlu), Mustafa Yumlu, Alper Uludağ, Medjani, Constant, Sefa Yılmaz (Dk. 62 Özer Hurmacı), Yusuf Erdoğan, Waris (Dk. 80 Erkan Zengin), Cardozo

Gol: Dk. 23 Ilijoski (Rabotnicki)

Sarı kartlar: Dk. 5 Medjani, Dk. 55 Alper Uludağ, Dk. 89 Okay Yokuşlu, Dk. 90 Özer Hurmacı (Trabzonspor), Dk. 9 Ilijoski,  Dk. 51 Vujcic (Rabotnicki)

(Ligtv.com.tr)