Quaresma oldu 'Karizma'!

Quaresma oldu 'Karizma'!
Beşiktaşlı futbolcular bomba transfer Ricardo Quaresma'ya lakap buldular !.. Portekizli yıldızı isminin zor telaffuz edilmesi nedeniyle takım arkadaşları arasında kısaca "Karizma" diye çağrılıyor.

 
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Pongau bölgesinde sürdüren Beşiktaş, bu sabah sağanak yağmur altında iki saat çalıştı.
 
Bölgenin tek sahası olan BSK-Bischofshofen stadında hafif koşu ve ısınma hareketleriyle çalışmaya başlayan siyah beyazlı futbolcular, daha sonra kondisyoner Carlos Cascallana yönetiminde istasyon çalışması yaptı.
 
Sağanak yağmura rağmen çalışmalarını sürdüren futbolcular antrenmanın ikinci bölümünde teknik direktör Bernhard Schuster yönetiminde beyaz, pembe ve sarı gruplara ayrılarak yarı sahada pas ve şut çalışması yaptı.
 
Antrenmanın son bölümünde ise yine üç guruba ayrılan futbolcular, tam sahada kanatlardan gelen topları gole çevirmek konusunda taktik çalışma yaptılar.
 
Teknik direktör Schuster, üç guruba ayırdığı futbolcuları, dönüşümlü olarak kanatlara ve ortaya alarak hem kanatlarda hem de orta sahada taktik çalıştırdı.
 
Bir süre önce omuzundan sakatlanan genç kaleci Cenk dün akşam yapılan antrenmanla birlikte yeniden sahaya döndü ve bugünkü sabah antrenmanında da çalışmaya katıldı.
 
Bu arada iki gün önce kamp bölgesine gelen teknik direktör Schuster'in kızı Rebeka da bugün yağmur altında gerçekleşen sabah antrenmanını tribünden izledi. Altın sarısı saçlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Rebeka Schuster babasını antrenman ve hazırlık maçlarında yalnız bırakmıyor.
Siyah beyazlı ekibin bugün akşam saatlerinde de basına kapalı ikinci bir antrenman yapacağı belirtildi.
 
QUARESMA OLDU ''KARİZMA''
Siyah beyazlı ekibin yeni transferi Ricardo Quaresma, isminin zor telaffuz edilmesi nedeniyle takım arkadaşları arasında kısaca "Karizma" diye çağrılıyor.
 
Takım arkadaşlarının antrenman sırasında kendisine "Karizma" diye seslenmelerine tepki göstermeyen Quaresma'nın yeni ismine alıştığı gözlendi.
 
Vücudunun birçok bölgesi dövme ile kaplı olan Portekizli ünlü oyuncunun çok sevdiği belirtilen annesinin portresini de sol bacağının arkasına çizdirmiş.Sağanak yağmura rağmen bugünkü sabah antrenmanını bölgede yaşayan 50 kadar Türk spor sever de Bishofshofen stadına gelerek izledi.
 
Yeni sezona hazırlık çalışmalarını 7 temmuz'a kadar sürdürmesi planlanan siyah beyazlı futbolcular ikinci hazırlık maçını yarın Avusturya ikinci liginden SV.Grödig takımıyla oynayacak.
 
Karşılaşmanın TSİ: 19:30'da Salzburg yakınlarındaki Grödig kasabasında gerçekleşeceği bildirildi.