''Puan kaybına tahammülümüz yok''

''Puan kaybına tahammülümüz yok''
 PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, "Çok fazla puan kaybına tahammülün olmadığı bir ligde yarışıyoruz." dedi.

Temizkanoğlu, yaptığı açıklamada, bordo-beyazlı ekibin 49 yılı geride bıraktığını ifade ederek, mazisi başarılarla dolu bir kulüpte çalışmanın gururunu yaşadığını söyledi.

Samsunspor maçı hazırlıklarına, milli maçlar arası nedeniyle eksik başladıklarını belirten Ogün Temizkanoğlu, şunları kaydetti:

"Biz her türlü hazırlığı yapmak zorundayız. Futbolcularımın rahatlaması için biraz daha fazla izin verdim. Çünkü son 8 haftaya giriyoruz ve önümüzdeki 2 ay çok önemli. Burada herhangi bir kazaya uğramamalıyız. Çok fazla puan kaybına tahammülün olmadığı bir ligde yarışıyoruz. Biz de bunun önlemini almak için çalışmalara başladık."

Ligde alınan her puanın çok büyük öneme sahip olduğunu aktaran Temizkanoğlu, "Adana Demirspor maçında bıraktığımız 3 puanın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. O maçta bir puan dahi alsaydık şimdi çok daha farklı olabilirdi. Ancak ne olursa olsun puanları telafi edecek kapasiteye sahibiz." şeklinde konuştu.