"Prestij maçı gibiydi"

Video yükleniyor...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Napoli karşısında bugün daha dirençli olduklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 2. turu rövanş maçında Napoli'ye deplasmanda 1-0 mağlup olan Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, maçın ardından bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya kendilerini eleyen rakipleri Napoli'ye bir sonraki turda başarılar dileyerek başlayan deneyimli teknik adam, "Güçlü bir rakiple oynadık. İlk maçtan aldığımız skor, bizim için ikinci maçı zor hale getirmişti. Bu bir prestij maçıydı" dedi.

Eksik ve 18-19 oyuncuyla yeni kurulan bir takım olduklarını kaydeden Yanal, "Bu takımın oyuncularının bir kısmının sakatlığı, bir kısmının UEFA listesine yazılmaması, bir kısmının Afrika Kupası'nda uzun süre olması, bizimle ilgili karşılaşmanın sonucunu belirleyecek alt nedenler oldu" değerlendirmesinde bulundu.

Ersun Yanal, "Bu turda istediğimiz kadroyla mücadele etseydik rakibimizle daha zorlu bir tur mücadelesi yapabilirdik. İlk maçtan farklı olarak bugün Mehmet Ekici'yi kullanabildik. Onun dışında aynı kadroyla sahaya çıktık. Bugün biraz daha dirençliydik. Biraz daha oynamaya çalıştık" dedi.