Sunderland'den Sow için servet

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Çarşamba günü oynanacak  Shakhtar Donetsk  rövanş maçı öncesinde gözler Mehmet Topal ve Robin van Persie'ye çevrildi.

Teknik direktör Vitor Pereira'ın , sakatlığı bulunan Mehmet Topal ve tam hazır olmayan van Persie'yi ilk 11 oynatıp oynatmama konusunda kararsız olduğu gelen haberler arasında.

Portekizli teknik adam, Shakhtar karşısında oynayacak durumda olması beklenen Mehmet Topal konusunda temkinli davranacak.

Tecrübeli oyuncunun maça yetişmemesi durumunda Vitor Pereira bu bölge için Raul Meireles'i de hazır bekletiyor.

Kadronun bir diğer soru işaretiyse Robin van Persie'nin durumu. Takıma geç katılan Hollandalı, ilk maça kulübede başlamış ve maçın 68. dakikasında oyuna dahil olmuştu.

İlk karşılaşmadan sonra özel bir kuvvet programı uygulayan Hollandalı süper star, dayanıklılık ve kondisyon kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalar yaptı.

Bu programın haricinde taktik antrenmanları da kaçırmayan van Persie konusunda Pereira henüz son kararını vermiş değil.  90 dakika oynayabilecek seviyeye gelmeyen Hollandalı için ilk maçtaki gibi oyunun ikinci yarısında süre alabileceği öğrenildi.

Sakatlığı devam eden Gökhan Gönül'ün yerine Şener Özbayraklı'nın oynamasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan İngiliz basınından Fenerbahçe hakkında çarpıcı bir transfer iddiası geldi. Mirror gazetesinin hafta sonu ekinde yer alan haberde Sunderland'ın Hollandalı menajeri Dick Advocat'ın  Mousa Sow'u kadrosuna katmak istediği belirtildi. Sunderland'in, Fenerbahçe'ye Mousa Sow için 15 milyon poundluk astronomik bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Sunderland forması giyen Coonor Wickham'ın Crystal Palace'a transferi sonrasında forvetteki boşluğu dolduracak bir ismi kadrosuna katmak isteyen Sunderland 'de forvet transferinde ki ilk hedefin Mousa Sow olduğu ayrıca belirtildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer