Prandelli'den Sneijder'e özel talimat

Video yükleniyor...

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, Trabzonspor karşılaşmasına çift forvetle çıkmaya hazırlanırken Umut ve Burak'ın arkasında orta sahada Hamit, Melo, Selçuk ve Sneijder'i birlikte kullanarak bu bölgenin kontrolünü elinde tutmayı planlıyor.

Sneijder'i forvet arkasında kaleye yakın görevlendirerek Umut ve Burak'a destekleyerek boş alan yaratmayı hedefleyen Prandelli'nin savunmada Sabri, Chedjou ve Semih'e şans vereceği , savunmanın solundaki tercihini ise henüz netleştirmediği öğrenildi.

Sol bekte Hakan Balta,Tarık ve Telles alternatifleri arasında Hakan Balta isminin biraz daha ağır bastığı ifade edilirken, İtalyan teknik adamın Sneijder'in kaleye yakın oynayacak olması nedeniyle bu kanatta doğabilecek boşluğu Hakan ile kapatabileceği belirtildi.

İtalyan teknik adamın oyuncularıyla yaptığı toplantılarda teknik direktör değişikliğiyle birlikte Trabzonspor'un eski maçlarından farklı bir sistemle sahada olabileceğinin altını çizdiği ifade edilirken ''Bu maç onlar için sezon yeni başlangıcı gibi olacak. Yeni teknik direktörün daha ofansif bir futbol oynatmak isteyeceğini düşünüyorum. Çok dikkatli olmalı, artık hatalarımızı minimum düzeyde tutmalıyız'' şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Sarı kırmızılılarda Dzemaili'nin sakatlığı nedeniyle Trabzonspor maçının yanısıra Anderlecht karşılaşmasında da forma giyemeceği açıklanırken, 3'er sarı kartı bulunan Melo ve Yekta sarı kart görmeleri halinde Gaziantepspor karşılaşmasında görev yapamayacak.

Bu arada Türk Telekom Arena Stat ve Tesisler Operasyonlar Direktörü Mustafa Turgun'un vefat eden ablası Melek turgun'un cenazesi Şakirin Camii'nden kaldırılarak İzmit'te toprağa verildi. Cenaze törenine Galatasaraylı yöneticiler ile eski yöneticiler ve sporcular da katıldı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?


İddaa


Süper Lig puan durumu

Galatasaray