Prandelli transfer istiyor

Video yükleniyor...

Süper Kupa'yı penaltılarla kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Prandelli futbolcularını lige konsantre etmek için uğraş veriyor.

Gergin geçen final maçının ardından futbolcularına teşekkür eden İtalyan teknik adamın oyuncularından ligi düşünmelerini istediği öğrenildi.

Galatasaray'da Fenerbahçe
maçının ardından defansta ve forvette yaşanan sıkıntı göze batarken, yönetimin transferleri bitirmek için harekete geçtiği bildirildi.

Özellikle defansın solu Fenerbahçe maçında aksarken, yönetimin Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal için yeniden pazarlıklara başlaması bekleniyor.

Tarık Çamdal'ı teknik direktör Prandelli'nin
de istediği ve bu futbolcunun yanı sıra forvete ve defansın göbeğine takviye istediği öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin yeniden gündeme gelen Rhodolfo'nun yanı sıra Balanta için de temaslarını sürdürdüğü belirtiliyor.

Balanta konusunda River Plate kulübüyle ödeme takvimi konusunda anlaşamayan sarı kırmızılı yönetimin bir kez daha Arjantinde pazarlık yapması bekleniyor.

Teknik direktör Prandelli'nin takımın pozisyon bulmakta zorluk çektiğini belirterek, yönetimden takviye istediği de öğrenildi

Transferler için son haftaya girilirken, Prandelli'nin başkan Ünal Aysal'la görüşüp son detayları masaya yatıracağı belirtildi.