Prandelli sahip çıktı!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Anderlecht beraberliği sonrası gözler yeniden Süper Lig'e çevrilirken teknik direktör Cesare Prandelli'nin oyuncularını tebrik ederek ''İyi oynadınız iyi mücadele ettiniz sizleri tebrik ediyorum'' dediği öğrenildi.
 
Prandelli'nin ''Hücuma çıkarken önemli eksiklerimiz vardı. Daha hızlı ve organize olmalıyız. Bu sorunu çözdüğümüz zaman golleri daha kolay bulacağız. Hiçbir şey bitmiş değil, daha yeni başlıyor'' şeklinde konuştuğu belirtildi.

İtalyan teknik adamın taraftarın sık sık tepki gösterdiği isimlere de sahip çıktığı ve "Sizler de tüm takım gibi çok çalıştınız ve mücadele ettiniz. Bu tepkileri kişisel algılamayın. Kazanmayı bizler kadar taraftarımız da istiyordu. O isteğin arzunun verdiği heyecan kimi zaman böyle tepkilere neden olabilir" ifadelerini kullandığı vurgulandı.
 
Futbolcuların taraftar tepkisinin sahaya olumsuz yansıdığını söyledikleri belirtilirken "Top ayağımıza her geldiğinde ıslıklandık. Bu tepkilerden tedirgin olup istediğimiz ortaları yapamadık pasları atamadık" dedikleri öğrenildi.
 
Bu arada Prandelli'nin karşılaşma sonrası yardımcılarıyla birlikte maçın kasedini izleyerek detaylı bir çalışma yaptıkları belirtildi.

Maçı olumlu ve olumsuz yönleriyle analiz eden İtalyan teknik adamın Balıkesirspor maçı hazırlıkları sırasında bu analizleri futbolcularıyla paylaşarak saha içinde yapılan doğru ve yanlışları görüntülerle futbolcularına anlatacağı ifade edildi.

Öte yandan Galatasaray kulübü, ligde ve Türkiye kupasında geçerli olacak yeni forma sponsoru için anlaşma imzaladı. 

İmza töreni sonrası başkan Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Anderlecht maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.