Prandelli rekor için Trabzon karşısında!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da cumartesi günü oynanacak Trabzonspor maçının hazırlıkları devam ediyor.
 
Teknik direktör Cesare Prandelli, Trabzon maçının on birini kafasında yavaş yavaş oluşturmaya başlarken Dzemaili'nin yokluğunda ilk on birde Yekta Kurtuluş'u oynatmayı planlıyor.
 
Sol kanatta kime görev vereceğine henüz karar vermeyen İtalyan teknik adamın Tarık Çamdal ile Hakan Balta arasında tercih yapacağı gelen haberler arasında.
 
Öte yandan Galatasaray, Trabzonspor önünde alacağı galibiyetle son 5 sezonun en iyi 10. hafta performansını yakalamış olacak. Ancak Trabzonspor maçında alınacak galibiyet, Galatasaray için olduğu kadar teknik direktör Cesare Prandelli için de büyük bir anlam ifade ediyor.
 
Teknik direktörlük kariyeri boyunca kulüp bazında Lecce, Verona, Venezia, Parma, Roma ve Fiorentina'yı çalıştıran Cesare Prandelli, Galatasaray'ın alacağı galibiyetle kendi rekorunu da yenilemiş olacak. Cesare Prandelli kulüp takımları başında bulunduğu Galatasaray'dan önceki son 7 sezonda en iyi performansını Fiorentina başında göstermişti. 

Cesare Prandelli'nin çalıştırdığı Fiorentina 2005/2006 sezonunda İtalya Serie A'nın ilk 10 haftasında 22 puan toplama başarısı göstermişti.
 
İtalyan teknik adam, Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u yenmesi durumunda kariyerinin en başarılı sezon başlangıcını tekrarlamış olacak. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray