Prandelli neşteri vuruyor

Video yükleniyor...

Balıkesirspor yenilgisinin ardından oynanan futbol nedeniyle eleştirilen Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin Sivasspor maçında bazı değişiklikler yapabileceği öğrenildi.

Melo'nun 2 maçlık cezasının bitmesiyle orta sahadaki kurguyu değişitirecek olan İtalyan teknik adamın Yekta'nın yerine Melo'ya şans vereceği belirtildi.

Melo'nun dönmesiyle birlikte Bruma'yı kulübeye çekmeyi planlayan Prandelli'nin forvet hattında yalnız kalan ve gol üretmekte sıkıntı yaşayan Burak'ın yanına daha etkili bir partner yerleştirmeyi düşündüğü ifade edildi.

Prandelli'nin en çok bu konuda kararsız kaldığı ,5 yabancı sınırlaması nedeniyle kesin kararını veremediği vurgulandı. İtalyan teknik adamın Napoli'den transferini istediği Goran Pandev'e Sivasspor maçında ilk 11'de görev vermeyi düşündüğü belirtilirken Makedon golcüyü hafta içinde yapılacak antrenmanlarda Burak'la birlikte deneyeceği öğrendildi.

Antremanlarda Pandev'in perfomansından memnun kalması halinde Dzemaili'yi yedek kulübesine çekmeyi düşünen İtalyan teknik adamın sağ bek mevkiinde de yine Veysel'e şans vermeyi planladığı ifade edildi.

Bu arada Başkan Ünal Aysal'ın 25 Ekim'de yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da aday olup olmayacağına henüz karar vermediği öğrenildi. Yeniden aday olma fikrine sıcak bakan Aysal'ın ailesinin ''görevi bırak'' isteği karşısında kararsız kaldığı vurgulandı.

Başkan Aysal'ın önümüzdeki günlerde çıkacak adaylara göre aday olup olmayacağı konusunda kesin kararını vereceği belirtilirken muhalefet Prof. Mehmet Helvacı önderliğinde kendi adayını bulma kararı aldı. Fikir alışverişinde bulunmak için biraraya gelen muhalefet 2 Ekim'e kadar başkan adayını ve yönetim kurulunu belirlemeye karar verdi.

Öte yandan Başkan Ünal Aysal, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek teknik heyet ve futbolcularla görüştü. Aysal'ın, Prandelli'den takımın son durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Başkan Ünal Aysal'ın futbolcularla yaptığı toplantıda ise önemli ifadeler kullandığı belirtildi. Aysal'ın futbolcularla yaptığı toplantıda, "Kulağınızı her şeye kapatın. Konuşulanlar sizi oyalamasın.. ben sizin içinizde cesaret olduğunu iyi biliyorum. Sizden ricam sahaya yureğinizi koymanız" dediği belirtildi.