Prandelli beyin yıkıyor!

Video yükleniyor...

Galatasaray, Kasımpaşa maçıyla üsktündeki kara bulutları dağıtmak istiyor. İstanbul Başakşehir karşısında alınan farklı mağlubiyet nedeniyle morali altüst olan Sarı - Kırmızılılar, Cuma günü Türk Telekom Arena'da kazanarak Almanya'da oynayacağı Dortmund maçına motive gitmeyi planlıyor.

Yeni yönetimin işbaşı yapmasıyla Florya'da yüzler biraz olsun gülerken Cesare Prandelli de antrenmanlarda takımına bir dizi uyarılarda bulundu. İtalyan teknik adam İstanbul'daki Dortmund ve İstanbul Başakşehir maçlarında agresif oynayamayan öğrencilerine maçlardaki hatalarını izlettirdi.

Hafta başında takımı kampa alan Cesare Prandelli, Kasımpaşa maçına kadar öğrencilerini Florya Metin Oktay Tesisleri'nde tutacak. Sarı - Kırmızılılar, sabah antrenmanında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı dev Türk bayrağı açarak kutladı...

Prandelli bir yandan da sakat oyuncularının durumunu takip ediyor. Semih Kaya ve Aurelian Chedjou'nun yokluğunda İstanbul Başakşehir karşısında dağılan savunma için çareler aranırken iki oyuncunun da Kasımpaşa maçına yetişmesi için seferberlik ilan edilmiş durumda. Sarı - Kırmızılılar'ın vazgeçilmez isimlerinin başında gelen Brezilyalı yıldız Felipe Melo'nun da tedavisine tüm hızıyla devam ediyor. Prandelli'nin sağlık ekibinden 3 oyuncuyu da Kasımpaşa maçına yetişmesi için talimat verdiği öğrenildi.

Sezon başında A2 takımına gönderilen ve yeni yönetimin gelmesiyle birlikte yeniden A takıma dönen Sabri Sarıoğlu ise fiziksel durumuyla sevindirdi. Antrenmanda hazır görüntü veren tecrübeli oyuncunun Kasımpaşa maçının ilk 18 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor.

Duygun Yarsuvat ve yönetimi ise başta Florya'da olmak üzere yoğun mesai harcıyor. Görev dağılımı yapılmasının ardından kolları sıvayan yeni yönetimde Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst, futbol şubesinin başında olacak. Özellikle Abdürrahim Albayrak takımın tecrübeli isimleriyle bir araya gelerek yaptığı özel görüşmelerle sorunlarını dinlediğini kaydedildi.