Prandelli açıkladı! İstifa edecek mi?

Video yükleniyor...

Cim Bom'un patronu, Anderlecht yenilgisi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli "Ayrılmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Yolumuza devam edeceğiz Elendiğimiz için üzgünüz ama biz profesyonel insanlarız" diye yanıt verdi.

Sözleşmesinde tazminat maddesinin olup olmadığıyla ilgili bir soruya ise sinirlenen İtalyan teknik adam "Sözleşmemde hiç bir şekilde bir tazminat maddesi yok. Sözleşmemle ilgili konuşmak istemiyorum, maçla ilgili konuşalım. İsterseniz yöneticilerle konuşup onlardan cevapları alırsınız." ifadelerini kullandı.

"İYİ BİR GALATASARAY VARDI"
Prandelli, maçla ilgili ise "Kesinlikle maçta iyi bir Galatasaray vardı. 44. dakikada şansız bir gol yedik. İkinci yarıda geri dönebilirdik ama şansımız yaver gitmedi." diye konuştu.

Prandelli ayrıca "Oyuncuların sahada tartışması olağan. Onlar da insan. Varını yoğunu ortaya koyuyorlar ve bu olanlardan etkileniyorlar." ifadelerini kullandı.

İtaylan çalıştırıcı, Bruma ve Telles ilgili bir eleştiriye ise "Bruma, Portekiz U21 Milli Takımı ile 2 hafta birlikte oldu. Hem Bruma, hem de Telles birkaç gündür oynayacaklarını biliyorlardı." şeklinde yanıt verdi. 

(Ligtv.com.tr)