Portekiz'de herkes bu soruyu soruyor...

Portekiz'de herkes bu soruyu soruyor...
Beşiktaş macerası öncesi yokları oynayan Quaresma şimdi fırtına gibi esiyor. Kartal'ı uçuran adam, iki yıl sonra çağırıldığı milli takımıyla önceki gece şov yaptı, ayakta alkışlandı.

Beşiktaş’a geldiği günden beri ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle alkış alan Ricardo Quaresma, 2 yıllık aranın ardından yeniden Portekiz Milli Takımı’na çağrılmıştı.
 
İstanbul’a gelmeden önce esamesi okunmayan, üst üste yaşadığı sakatlıklardan dolayı formdan düşen Q7, Kıbrıs Rum Kesimi ile oynanan karşılaşmada izleyenlere adeta futbol resitali sundu. Portekiz’in, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme ilk maçı 4-4’lük skorla bitmesine rağmen, yıldız futbolcu yaptığı çalımlar, attığı milimetrik paslarla göz doldurdu. Takımının ilk golünde asistin altına imzasını atan, üçüncü ve dördüncü golün hazırlayıcısı olan Quaresma, ayağına aldığı her topta tribünleri ayağa kaldırmayı başardı.
 
Sonuç kadar şaşırtıcı
Kıbrıs Rum Kesimi karşısında alınan 4-4’lük sonuç, Portekiz basınında şok etkisi yaratsa da, onların şaşırtan bir diğer konuda Ricardo Quaresma’ydı. Maçı izleyen herkesin aklındaki ortak soru ise şuydu: ‘Türkiye’de bu adama ne oldu ?’
 
Kaynak: Fanatik