Podolski'ye Prandelli engeli!

Video yükleniyor...

25 Ağustos'ta Fenerbahçe'yle oynanacak Süper Kupa maçına hazırlanan Galatasaray'da yönetim de bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken Başkan Ünal Aysal'ın Podolski transferi düşüncesinin teknik direktör Cesare Prandelli'den döndüğü öğrenildi.

Başkan Ünal Aysal'ın forvet istediğini ısrarla söyleyen Prandelli'yle yaptığı görüşmede Arsen Wenger'in Campbell'ı kesin olarak bırakmayacağının netleşmesinin ardından istemesi halinde Podolski'yi alabileceklerini söylediği ancak İtalyan teknik adamın "lüks" olur diyerek bu ismi veto ettiği belirtildi.

Prandelli'nin forvet transferi için ''Podolski'nin maaliyeti çok yüksek. Şu anda böyle bir masrafa gerek yok. Bizim için lüks. Ben genç, başarıya aç bir golcü istiyorum'' dediği İtalyan teknik adamın bu sözleri üzerine Başkan Ünal Aysal'ın bu ismi gündeminden çıkardığı ifade edildi.
 
Sarı kırmızılıların stoper konusunda da girişimleri sürerken Prandelli'nin listesinde en üst sırada yer Balanta'nın transferi için ısrarı sürdüğü bu haftasonuna kadar sonuç alınamaması halinde diğer isimlere yönelineceği belirtildi.
 
Bu arada Galatasaray'da White Star Brüksel maçının ardından verilen 2 günlük izin sürerken Cesare Prandelli'nin Bruma ve Sneijder'e izin vermediği, her iki futbolcunun da özel program dahilinde Florya'da çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi. Sakatlığı bulunan Veysel ve Bruma'yla birlikte Sneijder'in de Süper KUpa Finali'nde sahada olmasının planlandığı öğrenildi.
 
Galatasaray yönetimi forma reklamı konusunda da görüşmelerini sürdürürken sarı kırmızılıların 7 milyon dolarlık teklifi reddetiği ve göğüs reklamından elde edilecek gelir için daha yüksek bir rakamın hedeflendiği öğrenildi. Yönetimin istediği rakamı alamaması halinde göğüs reklamını bir hayır kurumuna verebileceği vurgulandı.
 
Galatasaray teknik direktörü Prandelli ise İtalyan basınına açıklamalarda bulunarak, İtalya Milli Takımının yeni teknik direktörü Conte'ye başarılar diledi..
 
Öte yandan Galatasaray kulübünün efsane isimlerinden Turgan Ece için özel tören düzenlenecek.. Hayatının önemli bir bölümünü Galatasaray'a adayan Turgan Ece, son yolculuğuna yıllarını geçirdiği Florya'dan uğurlanacak..
 
Turgan Ece için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir tören düzenlenecek.

Galatasaray Kulübü ile Türk Telekom Arena'daki tüm tribünlerde, "GS TTNET WiFi" hizmeti ile futbolseverlere yüksek kapasite ve hızda internet erişimi sağlamak üzere işbirliği anlaşması imzaladı.