Podolski sakatlandı, hesaplar değişti

Video yükleniyor...

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada ilk 11'de fazla şans bulamayan tüm oyuncularıyla bire bir olarak ilgilenecek. 
 
Şampiyonlar Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki tüm oyuncularına ihtiyaç duyan Hamza Hamzaoğlu, Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panthrakikos ile yapacakları hazırlık maçında tüm öğrencilerine şans verecek. Gümülcine şehrinde oynanacak mücadele, 10 Ekim Cumartesi günü saat 18.30'da başlayacak. 
 
Oyuncuların kendi mevkiilerinin dışında alternatif bölgelerde de değerlendirmeyi planlayan Hamza Hamzaoğlu, Panthrakikos maçının yedek oyuncular için çok önemli olduğunu düşünüyor. 
 
Sarı-Kırmızılılar'a Podolski'den ise kötü haber geldi. Almanya Milli Takımı kadrosunda bulunan tecrübeli oyuncu sakatlandı. Yıldız golcü, Gürcistan ve İrlanda ile oynanacak maçlar öncesinde Panzerler'in kadrosundan çıkarıldı. 
 
Sol ayak bileğinden sakatlanan Podolski, Almanya Milli Takım Kampı'ndan ayrılarak İstanbul'a gelecek. Alman oyuncunun MR'ının çekilmesinin ardından tedavisine başlanacak. 
 
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Podolski'nin sakatlanmasının ardından hücum hattında yaşanabilecek sorunlara çözüm aramaya başladı. Burak Yılmaz ve Podolski'nin an itibariyle sakatlıklarının bulunması nedeniyle Sinan Gümüş'e ilk 11'in yolunu açtı. Medipol Başakşehir maçında ligde ilk kez 11'de sarı-kırmızılı formayı giyen genç oyuncu, Podolski ve Burak'ın Gençlerbirliği karşılaşmasına yetişememesi halinde yine ilk 11'de sahaya çıkacak. 
 
Sarı-Kırmızılılar'da Burak ve Podolski'nin iyileşememesi halinde Umut Bulut'un tek forvet, sağda Sinan Gümüş, solda Yasin ve forvetin hemen arkasında da Sneijder'in forma giymesi bekleniyor. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray