Huntelaar'ı Podolski taktiği getirecek!

Video yükleniyor...

Galatasaray, Lukas Podolski transferinin ardından gözler Klas Jan Huntelaar'a çevrildi.

Sarı - Kırmızılılar, Hollandalı yıldızı da takıma katabilmek için yoğun uğraş veriyor. Schalke forması giyen yıldız golcü için yapılan ilk pazarlıklar yüksek rakamlardan başladı. Sarı-Kırmızılı yönetim, aynı Lukas Podolski'de de olduğu gibi sabırlı davranarak Huntelaar'ı da uygun şartlarda takıma katmayı planlıyor. Huntelaar'ın menajerinin istediği rakamlar üzerinden pazarlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Galatasaray'ın hücum hattına takviye için bir diğer adayı olan Oumar Niasse konusunda da yeni bir gelişme bulunmuyor. Senegalli golcüyü kiralamak isteyen Galatasaray, Lokomotiv Moskova ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Avusturya Kampı'nda yönetici Cüneyt Tanman önemli açıklamalarda bulundu... Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Tanman, Portekizli genç oyuncu Bruma'ya teklif olduğunu ifade etti. Perşembe günü kampta olması beklenen Bruma'yı Real Sociedad ve Sporting Lizbon'un kiralamak istediğini belirten Cüneyt Tanman, önceliklerinin Sporting Lizbon olduğunu vurguladı. Bruma'nın satın alma opsiyonuyla kiralanması bekleniyor.

Transferde agresif bir politakalarının bulunmadığının altını çizen Tanman, "Kadromuz kalabalık. 35'den 28'e indireceğiz. Kiraya gidecekler hemen hemen belli. Ama buradaki performanslar da önemli. Çok yabancı transfer etmek de doğru değil. Sonuçta maliyetleri çok yükseliyor. Yeni yönetim olarak geldiğimizden beri 50 milyon dolar ödedik. "Agresif oyuncu lazım. Başarılı olmuş bir takımımız var. Alman ve Hollanda ekolünü takip ediyoruz. Gelecek transfer Podolski ve Sneijder'den daha kaliteli olmaz. Zaten Avrupa'da bu isimlerden kariyerli kim var ki Messi, Neymar" diye konuştu.

Cüneyt Tanman, Barcelona'ya transferi gündemde olan Arda Turan'ın Galatasaray'a kiralanabileceği yönündeki haberlerle ligili olarak ise "Arda'yı kim istemez keşke gelip 1 sezon oynasa. Ama pek gerçekçi görünmüyor. Biz de ciddi bir takımız 6 ay bir oyuncuyu oynatmak ona saygısızlık olur" diye konuştu.

Cüneyt Tanman, Felipe Melo'nun durumuna da açıklık getirdi. Tanman, " Melo'nun 10 Temmuz'da kampa olmasını bekliyoruz.  Gelmezse durumuna bakacağız. Giderse ne olacağına karar verecek. alternatifi içeriden de olabilir transfer de yapılabilir" dedi.

Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu da antrenmanda Felipe Melo'nun durumuyla ilgili konuştu.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray