Pınar Karşıyaka'da yüzler gülüyor

Pınar Karşıyaka'da yüzler gülüyor
Türkiye Basketbol Ligi'nde Torku Konyaspor'u yenerek ligde 3. maçını da kayıpsız geçen Pınar Karşıyaka'nın milli basketbolcusu Barış Hersek, "Yoğun ve zor bir dönem geçirmemize rağmen her maçımızı kazanmaya çalışıyoruz" dedi.

Barış Hersek, yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası maçlarının ardından Türkiye Basketbol Ligi ULEB Avrupa Kupası'nda mücadelelerini sürdürdüklerini söyledi.

Torku Konyaspor'un iyi mücadele ettiğini ancak maçı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydeden Barış Hersek, "Yoğun ve zor bir dönem geçirmemize rağmen her maçımızı kazanmaya çalışıyoruz. Geçen hafta içindeki zorlu deplasmanın ardından dünkü müsabakada da yorgunluğumuz ortaya çıktı ama iyi oynayıp Torku Konyaspor karşısında galip gelmesini bildik. Önümüzdeki 2 tane zorlu maç, onlara hazırlanacağız" dedi.

Geçen haftaki Eskişehir Basket maçıyla ligde 1000 sayı barajını geçen Barış Hersek, rakamların çok önemli olmadığını ancak mutlu olduğunu belirterek, "Takımımın kazanması için elimden geleni yapıyorum. Sonuçta sayılar kayıt altında olan şeyler, inşallah nice şampiyonluklar ve nice 1000 sayılar görürüm" diye konuştu.

Pınar Karşıyaka'da sıra Ventspils deplasmanı

Türkiye Basketbol Ligi'nde ilk 3 maçını kayıpsız geçen ve bu sezon 9 resmi maçta tek yenilgisini ULEB Avrupa Kupası'nda Yunan ekibi PAOK karşısında alan Pınar Karşıyaka, kupada F Grubu'nda 3. maçını çarşamba günü Ventspils deplasmanında oynayacak.

Grupta Pınar Karşıyaka gibi 1 galibiyet ve 1 yenilgisi bulunan Letonya temsilcisinin kadrosunda Türkiye'de Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş formaları giyen oyun kurucu Mire Chatman'in yanı sıra Garanti Koza İstanbulspor'da da mücadele eden Troy Barnies bulunuyor.

Letonya ekibini oyunculuk kariyerinde Pınar Karşıyaka ve Ülkerspor formaları giyen Roberts Stelmahers çalıştırıyor.

Pınar Karşıyaka 2012-2013 sezonunda FIBA EuroChallenge Kupası'nda karşılaştığı Ventspils'i deplasmanda 86-81 İzmir'de de 84-75'lik sonuçlarla mağlup etmişti.