PFDK'dan Alves'e ceza!

Video yükleniyor...

PFDK, Fenerbahçeli Bruno Alves'e 2 maç ceza verdi!
 
Galatasaray derbisinde, Dzemaili'ye yaptığı  sert hareket sonrası kırmızı kart gören Portekizli oyuncu, 2 maçla cezalandırıldı.

Bruno Alves, karar Tahkim'den dönmezse, 8. haftada oynanacak Beşiktaş derbisinde de cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

TFF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçeli futbolcu Alves'e, Galatasaray ile oynanan karşılaşmada rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle kurul tarafından takdiren 2 resmi müsabakadan men cezası verildiği bildirildi.

Aynı karşılaşmada taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın yanı sıra saha olayları nedeniyle Galatasaray Kulübü'nün de 60 bin lira para cezası aldığı kaydedildi.

Vederson da 2 maç men cezası aldı
Ligde Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan maçta rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle Mersin İdmanyurdu oyuncusu Gökçek Vederson da 2 resmi müsabakadan men cezası aldı.

Kurul, çeşitli nedenlerden dolayı Çaykur Rizespor'a 100 bin, Eskişehirspor'a 60 bin, Gaziantepspor'a 50 bin, Bursaspor'a 13 bin ve Kasımpaşa'ya da 10 bin 500 lira para cezası vermeyi kararlaştırdı.

Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'a, TFF'den izin alınmadan iki özel müsabakaya katılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle toplam 20 bin lira, Gençlerbirliği ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ekiplerine de aynı nedenden dolayı 10'ar bin lira para cezası verildi.