PFDK cezayı kesti!

PFDK cezayı kesti!
PFDK, derbide kırmızı kart gören Volkan Demirel'e 5, Sabri Sarıoğlu  ile centilmenlik dışı harekette bulunan Raul Meireles'e 4'er maç ceza verdi.

Ayrıca Fenerbahçe kulübü de derbide yaşanan olaylardan dolayı 170.000 TL para cezası aldı.

TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nın bugün gerçekleştirtiği toplantıda, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile oynanan derbi maçta, rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketleri nedeniyle Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e 5 maç men ve 16 bin 500 lira, rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle sarı lacivertli futbolcu Raul Meireles'e de 4 maç men ve 20 bin lira para cezası verdiği bildirildi.

Kurulun, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'na ise 4 maç men ve 13 bin 500 lira para cezası uyguladığı belirtildi.

PFDK'nın, Fenerbahçe Kulübü'ne, taraftarlarının neden olduğu saha olayları yüzünden 50 bin, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 45 bin, TFF tarafından belirlenen pankartla sahaya çıkılmamasından dolayı talimatlara aykırılık gerekçesiyle 5 bin, oyuncu kriterlerine uymamasından dolayı da 70 bin lira olmak üzere, 170 bin lira para cezası verdiği kaydedildi.