Portolu yıldız Quintero Fenerbahçe'ye yolunda...

Portolu yıldız Quintero Fenerbahçe'ye yolunda...
Fenerbahçe, Pereira’nın yakından tanıdığı Portolu Quintero’yu satın alma opsiyonuyla kiralamak için harekete geçti. Geçen sezonu Rennes ile Porto’da geçiren Quintero hem 10 numara hem de kanatlarda oynuyor. Quintero'nun takıma katılmasıyla Diego Ribas'ın zararına da olsa satılması gündeme gelecek.

Orta sahaya yıldız takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Hatem Ben Arfa'nın ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle gelmek istememesi nedeniyle rotasını Portekiz'e çevirdi.

Sarı-Lacivertli yönetim, Vitor Pereira'nın daha önce şampiyonluk yaşadığı eski takımı Porto'da forma giyen Kolombiyalı yıldız Juan Fernando Quintero'yu transfer etmek için düğmeye bastı. 23 yaşında ve 1.69 boyunda olan Quintero için Fenerbahçe yönetimi satın alma opsiyonlu kiralama yöntemini kullanmak istiyor. Opsiyon fiyatını da 7 milyon Euro civarında tutmayı hedefliyorlar. Quintero'nun da Fenerbahçe'de forma giymek istediği gelen haberler arasında. Kolombiyalı yıldız 10 numara yanında her iki kanatta da oynuyor.

KOLOMBİYALI MÜTHİŞ SOL AYAĞIYLA TANINIYOR
Quintero müthiş sol ayağıyla tanınan bir futbolcu. Bu arada Fenerbahçe'nin Diego Ribas'ı göndererek yerine Quintero'yu alacağı iddiaları Kolombiya basınında da geniş yer buluyor. 23 yaşındaki futbolcunun da kariyerini Türkiye'de sürdürmek istediği haberde belirtildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Porto ile olan iyi ilişkisi de transferlerde önemli bir fırsat sağlıyor.