Pereira'dan Monaco'ya gözdağı!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştikleri Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Monaco'nun güçlü bir takım olduğunu söyledi.

FBTV'ye açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, rakipleriyle 26 veya 27 Temmuz'da Ülker Stadı'nda yapılacak ilk maça kadar hazır olacaklarını aktardı.

Monaco'nun iyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Pereira, "Monaco iyi bir takım. Güçlü, iyi çalışan ve ellerinde çok fazla sayıda seçenek olan bir takımla karşılaşacağız. Biz de iyi bir takımız. İyi oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Az zamanımız olmasına rağmen inanıyorum ki o maç günü geldiğinde hazır olacağız." diye konuştu.

Vitor Pereira, cezalı futbolcular ile takıma geç katılan oyuncular nedeniyle alışılmışın dışında bir sezon başı dönemi geçirdiklerini ve ilk maçlar öncesinde ellerinde çok fazla çözüm olmadığını ifade etti.

Kadro tamamlandığında çok daha güçlü bir takım olacaklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Şu anda elimizdeki oyuncularla en iyi şekilde hazırlanmak mecburiyetindeyiz. Bunu çok fazla konuşmanın bir manası yok. Elimizdeki oyuncular kaliteli oyuncular ve biz o maça hazır olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

"Türkiye bu olaydan etkilendi"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Türkiye'de yaşanan darbe girişimi ve bu sebeple ertelenen Olympique Lyon hazırlık maçıyla ilgili de görüşlerini dile getirdi.

Futbolcularının yaşanan olaylardan etkilendiğini vurgulayan Pereira, "Sadece bizim takımımız değil, bizler değil tüm Türkiye bu olaydan etkilendi. Diğer takımlardaki oyuncuların da bu olaylardan etkilendiğini düşünüyorum. Genel olarak halkın etkilendiğini görüyorum." ifadelerini kullandı.

Yaşanan olaylardan dolayı herkesin endişelendiğini ve bu durumun hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını umduğunu belirten Portekizli teknik direktör, ertelenen Olympique Lyon maçıyla ilgili olarak ise şunları aktardı:

"Önemli bir maç olacaktı ve bir 90 dakika daha oynayacaktık. Monaco maçı öncesi bazı noktaları bir kez daha görebilecektik. Olympique Lyon maçı, oyuncularımızın vücutlarının yeni sezona iyice alışması, hazırlanması açısından da önem taşıyordu ama yaşananlardan dolayı mümkün olmadı. Şimdi önümüzde Çek Cumhuriyeti seyahati var. Çek Cumhuriyeti'ne gidip geldikten sonra İstanbul'da bir maç daha yapmayı planlıyoruz. Tesislerimizde bu maçı ayarlamaya çalışacağız."

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer
Fenerbahçe transfer
Galatasaray transfer
Trabzonspor transfer