Pereira şifreyi çözdü! F.Bahçe artık böyle oynayacak...

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de transfer döneminin son bulması ile Teknik Direktör Vitor Pereira kalıcı sistemini oturtmak için harekete geçti.
 
Portekizli Teknik Adamın rakibe göre değişken sistemler uygulamayı düşündüğü, sabit bir diziliş şablonun olmayacağı öğrenildi. 
 
Görev aldığı günden bu yana çift forvertli sistem ile takımı sahaya sürmesi ile dikkat çeken Perreira'nın iç saha maçlarında aynı kurguya devem etmeyi planladığı ancak deplasman ve skor üstünlüğünün ele geçirildiği maçlarda tek hücum oyuncusuna dönmeyi düşündüğü gelen haberler arasında. 
 
Portekizli Teknik Adamın Türkiye Ligi ile ilgili bugüne kadar edindiği izlenimlerde Süper Lig'in fizik gücüne dayanan bir yapıda olduğu görüşüne vardığı ve bu doğrultuda orta saha ve kanat beklerine önemli görevler düştüğü saptamasında bulunduğu ifade edildi. 
 
Üçlü orta saha kurgusunu Caner ve Şener gibi hücum özelliği yüksek beklerle destekleme düşüncesinde olan Pereira'nın Diego ve Nani'den de hücum etkinliği anlamında daha fazla destek alabilecekleri görüşünde olduğu bildirildi. 
 
Volkan Şen transferinin ardından Lazar Markovic'in de takıma katılması kanat opsiyonlarını arttıran Pereira'nın ilerleyen maç trafiğinden farklı oyuncu tercihleri ile takımı sahaya sürebileceği ve bu şekilde tüm futbolcularını diri tutmanın hesaplarının yaptığı öğrenildi. 
 
Sarı Lacivertli takım lige verilen arada çalışmalarını milli futbolcularından yoksun bir şekilde sürdürürken sakatlıkları bulunan oyuncuların da tedavilerine devam ediliyor. Kas adale zarında yırtık bulunan Bruno Alves bireysel çalışmalara başlarken Abdoulaye Ba ve Gökhan Gönül'ün tedavi süreçleri izleniyor. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe