Pereira Samandıra'ya kapandı rakipleri ezberliyor!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, lige verilen aradan yararlanarak Samandıra Can Bartu tesislerine kapandı.

Milli takımlarda bulunan oyuncularından yoksun bir şekilde hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertli takımın antrenmanlarından sonra tesislerdeki odasında Avrupa Ligi'ndeki rakiplerini büyüteç altına alan Portekizli teknik adamın analizler yaptığı öğrenildi.

Ajax, Celtic ve Molde'nin ligde ve avrupada yaptığı maçları izleyen Pereira'nın rakiplerinin oyun kurguları üzerine bazı çalışmalar yaptığı ve elindeki geniş kadroyla 3 rakibe de farklı oyun planlarını kullanarak sahaya çıkmak istediği bildirildi.

Molde'de kısa sürede yaşanan teknik direktör değişikliklerini mercek altına alan Pereira'nın grubun kilit takımı olarak Norveç ekibini gördüğü öğrenildi.

Portekizli teknik adamın rakiplerin yanı sıra Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında oynanacak Kasımpaşa maçıyla ilgili de yardımcılarından gelecek analizleri masaya yatırması bekleniyor.

Salı gününden itibaren milli takımlarından dönecek isimlerle tam kadro çalışma imkanı bulacak Fenerbahçe'de teknik direktör Pereira'nın kasımpaşa maçının taktik çalışmalarına başlayacağı belirtiliyor.

Vitor Pereira'nın Ozan Tufan ile Volkan Şen'in milli takım performanslarını yakından takip ettiği ve Kasımpaşa maçında bu iki futbolcuya onbirde şans vermeyi düşündüğü de kaydedildi.

İki futbolcunun da Letonya maçındaki oyunundan memnun kalan portekizli teknik adamın son kararını hafta içinde vermesi bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe