Pereira, Monaco zaferinin şifresini verdi!

Pereira, Monaco zaferinin şifresini verdi!
Fenerbahçe’nin Portekizli teknik patronu, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakipleri Monaco hakkında açıklamalarda bulundu. Vitor Pereira, Fransız ekibiyle ilgili olarak basında sürekli olumlu haberler çıktığını söyleyerek, “Monaco’nun ne kadar iyi, güçlü bir takım olduğundan bahsediliyor. Bu doğru. Onların ne kadar kaliteli bir ekip olduğunu biz de biliyoruz. Özellikle hücumda Falcao, Germain, Lemar gibi çok tehlikeli futbolculara sahipler. Ancak unutmayın, biz de Fenerbahçe’yiz. En az Monaco kadar, hatta belki onlardan bile daha güçlü bir kadromuz var” ifadelerini kullandı.

''Gücümüz, taraftarımız''
47 yaşındaki çalıştırıcı, “Bizim de elimizde önemli oyuncular bulunuyor. Her an skoru değiştirebilecek, maçın gidişatını etkileyecek yıldızlara sahibiz. Ayrıca ilk karşılaşmada çok önemli bir gücümüz daha olacak, o da taraftarımız. Stadı doldurup, bize her zamanki desteği verirlerse Monaco önünde galibiyet şansımız daha da artacaktır” sözlerini sarfetti.

''Avantaj yakalayacağız''
Vitor Pereira, cezalı ve sakat futbolcuları olduğunu hatırlatarak, “Ancak bizim asıl handikabımız eksiklerimiz değil. Özellikle yabancıların üzerinde, ülke içindeki son gelişmelerin yarattığı olumsuz bir hava var. Bizi en çok etkileyen de bu oldu. Tüm bunlara rağmen ayaktayız. Olumsuzlukları bir kenara bırakarak, evimizde tur için avantajlı bir skor elde edeceğiz” diye konuştu.

Zaferin şifresi: Pas pas pas
Fenerbahçe’de Monaco maçı hazırlıkları dün yapılan tek idmanla sürdü. Antrenmanın ilk yarım saatlik bölümü salonda gerçekleştirildi. Ardından yaklaşık 1 saat saha çalışmaları yapıldı. Isınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerinin ardından iki gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma oyunu oynadı. Ardından pas ve taktik çalışması yapıldı. Pereira, bu çalışmalar sırasında oyuncularına uyarılarda bulunarak, “Monaco karşısında topa sahip olup, oyunu biz yönlendirmeliyiz. Bunun kilit noktası da paslaşmaktan geçiyor. Tüm bölgelerde birbirinize yakın durup, pas trafiğini en iyi şekilde sağlamamız gerek” ifadelerini kullandı. Bu arada Fenerbahçe’den ayrılıp Flamengo’ya transfer olan Diego Ribas, dün Samandıra’ya gelerek arkadaşlarıyla vedalaştı.

KAYNAK: Fanatik

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri