Pereira iddialı: "Monaco için şanssız kura"

Pereira iddialı: "Monaco için şanssız kura"
F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Sparta Prag maçından sonra basın mensuplarına içini döktü. Genel bir değerlendirme yapan ve Monaco eşleşmesiyle ilgili konuşan Portekizli çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:

“PRAG maçının  ilk yarısında daha dengeli ve prensiplerini ortaya koyan, topa sahip olan, iyi savunma yapan bir takımdık. İkinci yarı ise tamamen farklıydı bizim için. Ama şunu da görmek lazım buraya elimizde çok az seçenekle ve çok fazla genç oyuncuyla geldik. Fernandao çıkıyor mesela oyundan, Stoch’u almak zorunda kalıyoruz. Aatif’ın yerine Ramazan girdi. Emenike yok, Mehmet Topal yok, İsmail yok, Van Persie ve Skrtel de yok. Neredeyse yarım bir takımdan mahrumduk.
 
Ben Porto’dayken bir keresinde 32 takım arasından Manchester City’yi çekmiştik. O yüzden artık izlemiyorum bile kuraları! Değmez izlemeye... Sonuçta Monaco da şanssız bir kura çekti bizim için. Ben takımıma güveniyorum. Her
iki maçın da mücadeleci ve çekişmeli olacağını söyleyebilirim.
 
‘ÇOCUK GİBİ DURMALIYIM’
 Sistemimiz ne olacak henüz bilmiyorum. Hâlâ 1 haftamız var düşünmek için. İlk 11’e de karar vermedim. Bekleyip göreceğiz. Monaco maçında iletişim kuramayacağım. Prag maçında da kulaklık vardı ama internet zayıftı bu maçta da çok iletişim kuramadım.
 
Avrupa’daki atılmamı da çok net hatırlıyorum. İlkinde oyuncuyu kaldırdım, kendini yere bıraktı atıldım. 2.’de bir faule itiraz ediyordum, kollarımı havaya kaldırdım tribüne yollandım! Kulübede okuldaki çocuklar gibi durmam lazım herhalde yoksa takıma zarar veriyor!”
Kaynak: Vatan