Pereira haklı çıktı! Portekiz basını şaşırmış!

Video yükleniyor...

Braga'nın Fenerbahçe'yi 4-1 yenerek çeyrek finale yükselmesiyle ilgili Portekiz basınında yer alan haberlerde Braga'ya övgüler yağdırılırken, Fenerbahçeli futbolcular, fair play'den uzak tavır gösterdikleri gerekçesiyle eleştirildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira da dün yaptığı açıklamada," . Portekiz'de yarın komik şeyler olacak. İnsanlar Braga'nın ne kadar iyi oynadığını konuşacak. Burada işlerin nasıl yürüdüğünü bilirim. 'Hakemle ne ilgisi var', diyecekler. Soruyorum onlara, Braga'nın gösterişli futbolu hangisi? Hatalar sonucu belirledi." diye konuşmuştu.

Record gazetesi "Büyük Braga" başlığını kullanarak, "Braga ikinci yarı mükemmel bir dönüşle çeyrek finale kaldı" diye yazdı.

Karşılaşmanın sonlarına doğru Fenerbahçeli futbolcuların agresifleştiğini ve hakeme saldırdığını yazan Record, "Volkan Şen aklını yitirip, hakemi itti" ifadesini kullandı.

Diğer bir spor gazetesi Abola, "Braga, Fenerbahçe'yi yenip çeyrek finale yükseldi" başlığını atıp, "Fenerbahçe'nin ağır yenilgi alıp yenilmesinden sonra teknik direktör Pereira maçın hakemini suçladı" yorumunda bulundu.

Publico gazetesi de, "Türkler arkada kaldı, Braga Avrupa'daki yoluna devam ediyor" başlığını kullandı.

Diario do Noticias gazetesi, "Fenerbahçe'nin 3 futbolcusu kırmızı kart gördü. Türkler fair play'den uzak olduklarını gösterdiler. Vitor Pereira da ikinci yarıyı tribünden izledi" diye yazdı.

Portekiz basını, maçın hakemi Ivan Bebek'in kararlarıyla ilgili herhangi bir yorumda bulunmazken, sadece Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın maç sonundaki basın toplantısında hakeme olan tepkisini yansıttı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Canlı Skor

Avrupa Ligi

Fenerbahçe Haberleri

Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?