Pereira'nın gözü Markovic'te

Video yükleniyor...

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira Lazar Markovic'ten gelecek haberi bekliyor.

Beşiktaş derbisinde sakatlanan ve tedavisi devam etmesine rağmen Sırbistan milli takımına davet edilen ancak geri dönen Markovic'in durumunu yakından takip eden Portekizli teknik adamın bu futbolcuyla ilgili günlük raporlar aldığı öğrenildi.
Fenerbahçe, Lazar Markovic'in takıma girmesiyle önemli bir çıkış yakalamış ve istediği sonuçları almıştı.

Sırp futbolcu Beşiktaş maçında sakatlandıktan sonra düşüşe geçen ve puan kayıpları yaşayan sarı lacivertli takımda teknik direktör Pereira aynı bölgede Alper Potuk'tan istediği verimi alamadı.

Lazar Markovic'in özellikle Ajax ve Galatasaray maçlarında oynamasını isteyen teknik direktör Pereira'nın doktorlardan gelecek rapora göre hareket etmesi bekleniyor.

Milli maç arasından sonra Kayserispor deplasmanına çıkacak Fenerbahçe daha sonra sahasında önce Avrupa Ligi'nde Ajax ardından da Galatasaray ile karşılaşacak..

Vitor Pereira'nın zorlu maç takvimini düşünerek, tüm futbolcularından yararlanmak istediği ve bu konuda çalışmalar yaptığı öğrenildi

Kayserispor maçında çift forvetli sistemi yeniden denemek isteyen Portekizli teknik adamın beklenen performansın alınması halinde Ajax ve Galatasaray maçlarına da aynı taktikle çıkması bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe