Pereira Caner Erkin'i orta sahada oynatacak

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira cezalı Mehmet Topal-Josef De Souza ikilisine alternatif ararken gündeme süpriz bir isim geldi. Orta saha kurgusunu güçlendirmek isteyen Portekizli Teknik Adam Caner Erkin'in merkezde oynadığı bir sistemi deniyor.
 
Kasımpaşa maçının anahtar bölgesi olarak orta alanı düşünen Pereira'nın ilk tercihini önlibero da Raul Meireless onun önünde Alper-Ozan ikilisi olarak düşünürken alternatif deneyişlerini de sürdürüyor. 
 
Pereria'nın B planında önlibero da Ozan Tufan, 8 numara pozisyonunda Caner Erkin-Alper Potuk ikilisi var. Caner'in orta alanda çok faydalı olacağı görüşünde olan Portekizli Teknik Adamın sol bekte görevi ise Hasan Ali Kaldırım'a vermesi bekleniyor. 
 
Sakatlığı devam eden Markovic'in yerine Volkan Şen'i sahaya sürmesine de kesin gözü ile bakılan Pereira'nın, forvet hattındaki bu haftaki seçimi de merakla bekleniyor. 
 
Fernandao-Robin Van Persie ikilisinden hangisini tercih edeceğine maç günü karar verecek olan Pereira'nın ilk seçeneğinin Hollandalı Yıldız olabileceği gelen haberler arasında. 
 
Yakalandığı soğuk algınlığını atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Robin Van Persie'nin yeniden ilk onbire dönmesi, Pereira'nın maçın ilerleyen dakikalarında yorulan rakip savunma üzerine Fernandao hamlesini yapmayı tasarladığı bildirildi.
 
Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Fenerbahçe