Pep'ten ilginç cevap: "Kadın gibiyim"

Pep'ten ilginç cevap: "Kadın gibiyim"
Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola, normal şartlarda hiçbir teknik direktörün kendisinin şu anda bulunduğu görevi bırakmayacağını söyledi.

Guardiola, yarın Bayer Leverkusen'e karşı oynayacakları maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında, gelecek sezon için İngiliz ekibi Manchester City ile anlaşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih ile büyük hedeflere ulaşmak isteği sırada başka bir takımla ilgilenmesinin kendisi için bir sorun olup olmadığına ilişkin soruya İspanyol teknik adam, "Kadın gibiyim. İki durumu da kontrol edebilirim. Bu konuda büyük yeteneğim var. Sorun değil" cevabını verdi.

Bunun özel bir durum olduğunu bildiğini aktaran Guardiola, "Normal durumda hiçbir teknik direktör Bayern Münih'i bırakmaz" ifadelerini kullandı.

Guardiola, Manchester City ile ilgili açıklamada bulunmayacağına dikkati çekerken, yeni takımı hakkında ancak İngiltere'ye gittiğinde konuşacağını vurguladı.

Bayern Münih'ten sezon sonunda ayrılacağını açıklayan tecrübeli teknik direkörünün Manchester City ile anlaştığı açıklanmıştı.

Barcelona'nın başında 2008-2012 yılları arasında14 kupa kazanan 45 yaşındaki teknik adam, Bayern Münih ile de ilk iki sezonunu lig şampiyonu olarak tamamlad