Pazarlık masasında neler konuşuldu?

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Robin Van Persie transferi için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çeken Sarı-Lacivertliler, Nani'nin ardından Van Persie'yi de renklerine bağlayarak büyük ses getirmek istiyor.

Sarı-Lacivertliler, Hollandalı yıldızın menajeriyle İstanbul'da yaptığı görüşmelerde anlaşmaya varmıştı. Sportif Direktör Terrenao ise Manchester United ile masaya oturdu. Kıran kıran süren pazarlıklar sonucunda İngiliz deviyle de büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe, Manchester United ve Robin Van Persie ile anlaşma sağlamasının ardından gözünü İngiliz ekibiyle Hollandalı yıldızın arasındaki pürüzleri gidermesini beklemeye geçti.

Van Persie, Arsenal'den Manchester United'a transfer olduğunda sözleşmesine sadakat bonusu ekletmişti. Hollandalı yıldızın Manchester United ile kontratını tamamlaması halinde sadakat bonusu maddesi bulunuyor. Van persie, Kırmızı Şeytanlar ile bu madde üzerinde anlaşma sağlamak için görüşmelerine devam ediyor.

Fenerbahçe'nin Van Persie transferini yarın açıklayıp Hollandalı yıldızı Çarşamba günü İstanbul'a getirmek için çalışmalarını sonuçlandırması bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe