Paşa'da kontroller sürüyor

Paşa'da kontroller sürüyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da 7 oyuncu sağlık kontrolünden geçti.

Lacivert-beyazlı futbolcular Olivier Veigneau, Titi, Vasil Bozhikov, Andre de Castro, Fode Koita, Strahil Popov ve Tunay Torun'un Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolleri yapıldı.

Futbolcular, kardiyoloji, genel cerrahi, iç hastalıkları, kulak burun boğaz, göz, ortopedi, solunum testi, akciğer filmi ve eko-efor testi muayenelerine tabi tutuldu.

Kasımpaşalı futbolcular, öğleden sonra Bolu'ya gidecek ve yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak 20 Temmuz Çarşamba gününe kadar burada sürdürecek.

Castro: "Yeni sezonda umutlarımızı koruyoruz"
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Andre de Castro, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanarak, geçen sezondan daha iyi performans göstereceklerini söyledi.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hedefine çok yakın olduklarını belirten Portekizli futbolcu, "Gerçekleştireceğimiz bir hedefti ancak olmadı. Yeni sezonda umutlarımızı koruyoruz. Geçen sezondan daha iyi bir iş çıkaracağız." dedi.

Castro, transfer teklifi alıp almadığı yönündeki bir soru üzerine, "Düşündüğüm ilk şey transfer değil. Kasımpaşa ile bir senelik kontratım daha var. Bu sezon da en az geçen sezon gösterdiğim performans kadar iyi performans göstermek istiyorum. Buradaki dördüncü yılım olacak. İyi bir performans gösterip takımıma katkı yapmak istiyorum." açıklamasında bulundu.