Paşa kötü gidişe dur demek istiyor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de 5 maçtır kazanamayan Kasımpaşa, 28. haftada yarın Çaykur Rizespor'u yenerek kötü gidişatını durdurmak istiyor.

Geçen hafta yeni teknik direktörü Önder Özen'le çıktığı ilk maçta Beşiktaş'a 5-1 yenilen lacivert-beyazlılar, bir önceki karşılaşmada ise Gençlerbirliği'ne 5-2 yenilmişti.

Son 4 maçını kaybeden ve birinden de berabere ayrılan Kasımpaşa, Çaykur Rizespor'u yenerek alt sıralardan kurtulma ve son haftalara girilirken küme düşme korkusu yaşamamayı hedefliyor.

Haftaya küme düşme hattının 8 puan önünde 14. sırada giren lacivert-beyazlıların, 29 puanı bulunuyor.

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki Çaykur Rizespor ise ev sahibi olduğu maçta kazanarak rakibini puan itibarıyla geride bırakmayı hedefliyor. Ligin 27. haftasında deplasmanda İstanbul Başakşehir'e 3-1 mağlup olan Karadeniz temsilcisi, 28 puanla 15. sırada yer aldı.

Kasımpaşa'da 2 cezalı

Kasımpaşa'da geçen hafta Beşiktaş karşısında kırmızı kart gören Adem Büyük ve Barış Başdaş, Rize deplasmanında forma giyemeyecek.

Kasımpaşa'da sakatlıkları devam eden Eren Derdiyok ve Orhan Şam'ın da oynaması beklenmiyor.

Yeni Rize Şehir Stadı'nda yarın saat 16.00'da başlayacak Çaykur Rizespor-Kasımpaşa maçını hakem Halis Özkahya yönetecek.

Çaykur Rizespor, yarınki maçta Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen ev sahibi tribün kapatma cezası sebebiyle taraftarlarının bir bölümünün desteğinden mahrum kalacak.