PSG'den sürprize izin yok!

PSG'den sürprize izin yok!
Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Leverkusen'i konuk eden PSG, ilk maçta 4-0'la devirdiği rakibini rövanşta da 2-1 yendi ve çeyrek finale yükseldi.

İlk maçta deplasmanda aldığı 4-0'lık galibiyetin rahatlığıyla maça çıkan PSG, karşısında bu kez dişli bir Leverkusen buldu. Henüz ilk saniyelerde Emre Can'la gole yaklaşan Alman temsilcisi, 6. dakikada Sidney Sam'in kafa golüyle de 1-0 öne geçti.

Ancak golün şokunu çabuk atlatan PSG, 13. dakikada Marquinhos'la skora dengeyi getirdi. Bu arada 28. dakikada penaltı kazanan Leverkusen'de Rolfes'in vuruşunu kaleci Sirigu çıkardı.

İlk yarı 1-1'lik eşitlikle geçilirken, 2. yarıda vites yükselten PSG, 53'te Lavezzi ile 2-1 öne geçmeyi bildi. Bu arada Leverkusen'de 68. dakikada 2. sarı kartı gören Emre Can, takımını 10 kişi bıraktı.

PSG de eksik kalan rakibi karşısında kalan dakikaları rölantide geçirdi ve maçtan 2-1 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı.

(Ligtv.com.tr)

PARIS SAINT GERMAIN: 2 - 1 :BAYER LEVERKUSEN

STAT: Pard des Princes
HAKEM: Ivan Bebek

PSG: Sirigu, Thiago Silva, Marquinhos, Digne, Jallet, Cabaye, Rabiot, Pastore, Cavani (Dk. 85 Camara), Ibrahimovic (DK. 72 Jeremy Menez), Lavezzi (Dk. 63 Lucas Moura)

BAYER LEVERKUSEN: Leno, Wollscheid, Guardado, Ömer Toprak, Donati, Reinartz, Rolfes, Can, Sam (Dk. 67 Brandt), Castro (Dk. 67 Min Son), Eren Derdiyok

SARI KARTLAR: Dk. 27 Jallet, Dk. 79 Rabiot (PSG), Dk. 48 Eren Derdiyok, Dk. 90 Wagener (Leverkusen)

KIRMIZI KART: Dk. 68 Emre Can (Leverkusen)