PSG'den Chelsea'ye ağır darbe!

PSG'den Chelsea'ye ağır darbe!
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Chelsea'yi konuk eden Paris Saint Germain, rakibini 3-1 yendi, rövanş öncesi ümitlendi.

Maça çok hızlı başlayan Paris Saint Germain henüz 4. dakikada Lavezzi'nin müthiş golüyle 1-0 öne geçti. 26'ıncı dakikada Thiago Silva'nın hareketiyle Oscar yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını österdi. Bir dakika sonra topun başına geçen Eden Hazard, güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1'e taşıdı. İlk yarı bu skorla sona ererken; 2. yarıda gol için bastıran PSG, aradığı gole 61'de ulaştı. Lavezzi'nin harika serbest vuruşunda David Luiz'e çarpan top Chelsea ağlarıyla buluştu ve Fransa şampiyonu 2-1 öne geçti. Maçın skorunu 90+3'te Pastore söyledi. Cezasahası sağ içinde şık çalımlarla rakiplerini bir bir geçen Pastore şık bir vuruşla topu 3. kez ağlarla buluşturdu ve Paris Saint Germain maçtan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Fransız ekibi önceki turda Galatasaray'ı eleyen Chelsea'yi ilk maçta 3-1 yenerken, rövanş için önemli avantaj elde etti.

Karşılaşmanın rövanşı, 8 Nisan Salı günü İngiltere'nin başkenti Londra'da oynanacak.

PARİS ST. GERMAİN - CHELSEA

STAT:
Parc Des Princes
HAKEM: Milorad Mazic (Sırbistan)

PARİS ST. GERMAİN: Sirigu, Thiago Silva, Alex, Maxwell, Jallet, Thiago Motta, Matuidi, Verratti, Cavani, Ibrahimovic, Lavezzi
TEKNİK DİREKTÖR: Laurent Blanc

CHELSEA: Cech, Ivanovic, David Luiz, Cahill, Terry, Azpilicueta, Ramires, Oscar, Hazard, Willian, Schürrle
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Mourinho