Pandev 'ben de varım' dedi

Video yükleniyor...

Galatasaray'da yeni yönetimin göreve gelişiyle birlikte sık sık gündeme gelen kadronun azaltılacağı açıklamaları yedek futbolcuları ateşlerken sarı kırmızılıların sezon başından beri fazla şans bulamayan oyuncuları Balçova Yaşamspor karşısında adeta şov yaptı.

Transfer döneminin son gününde Galatasaray'a transfer olan ve eleştirilere hedef olan Goran Pandev'in zayıf bir rakibe karşı da olsa 3 gol atması sarı-kırmızılıları sevindirirken istek ve gayreti de dikkatlerden kaçmadı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun fiziki açıdan eksikleri bulunan Pandev'in forvette Burak Yılmaz ve Umut Bulut için alternatif olarak düşündüğü ifade belirtilirken Umut Gündoğan ve Furkan'la birlikte Karabükspor'a verileceği konuşulan Yasin de Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle daha fazla şans bulmaya başlamasının ardından yükselen performansıyla yıldızı parlayan isimlerden biri oldu.

Olcan Adın da attığı şık gollerin yanısıra hırsı ve mücadelesiyle Balçova Yaşamspor maçının dikkat çeken isimleri arasında yer alırken Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun farklı mevkilerde denediği ve bugüne kadar fazla şans bulamayan isimlerin hırsı, mücadelesi ve gayreti de ön plana çıktı.

Devre arasında yapılması planlanan operasyon öncesi bu durum teknik heyeti  memnun ederken Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Mersin idman yurdu maçında yine ideal kadrosuna döneceği ve forvette Umut - Burak ikilisine şans vereceği öğrenilirken Bruma'nın yabancı sınırlaması nedeniyle yine yedek kalacağı öğrenildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray