Özköylü ile yollar ayrıldı!

Özköylü ile yollar ayrıldı!
Yeni sezonda süper ligde mücadele etmeye hak kazanan Kayseri Erciyesspor, teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdı. Kulüp Başkanı Ziya Eren ve Teknik Direktör Osman Özköylü, ortak basın açıklamasıyla yeni sezonda birlikte olmayacaklarını duyurdu. Erciyesspor'un Gençlerbirliği ile yollarını ayıracak olan Fuat Çapa ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

PTT 1'inci ligine yarın oynayacağı Şanlıurfaspor maçıyla veda etmeye hazırlanan Kayseri Erciyesspor, teknik direktör Osman Özköylü ile anlaşamadı. Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde Osman Özköylü ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Ziya Eren, Osman Özköylü ve ekibinin yüksek performans göstererek Kayseri Erciyesspor'u Süper lige taşıdıklarını belirterek teşekkür etti. Başkan Eren, "Özköylü ile yeni sezon için oturduk konuştuk. Ancak, ortak noktada buluşamadık. Osman Özköylü'ye bundan sonraki spor yaşamında başarılar diliyorum. Osman Özköylü'nün, hızla yükseleceğine, gerek kulüp takımlarında gerekse milli takımlarda çok başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Teknik Direktör Osman Özköylü de, 28 yıllık futbol yaşantısında Başkan Ziya Eren'in çok özel yeri olacağını, belirterek, şöyle dedi:

"Başkanla gelecekle ilgili hedefleri belirleme çerçevesinde bir araya geldik ancak düşüncelerimiz örtüşmedi. Biz de birlikteliği bitirme kararı aldık, yollarımızı ayırdık. Şampiyonluğun Kayseri Erciyesspor camiasına ve Kayseri'ye hayırlı olmasını diliyorum. İyi düşüncelerle buradan ayrılıyorum ve inşallah birgün yine Kayseri Erciyesspor'da çalışma imkanı bulurum'

Osman Özköylü'nün yarın son kez takımın başında sahaya çıkacağı yeni sezon için ise Gençlerbirliği teknik direktörü Fuat Çapa, Sportif Direktör olarak ise Kemalettin Şentürk'le büyük ölçüde anlaşıldığı öğrenildi.

KUPA'YI FEDERASYON BAŞKANI VERECEK

Kayseri Erciyesspor yarın 14.00'de Şanlıurfaspor maçıyla PTT 1'inci ligde son maçına çıkacak. Karşılaşmayı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de izleyecek. Maçın ardından Bülent Serttaş ve Hadise konser verecek ve 17.45'de ise Mavi siyahlılar şampiyonluk kupasını Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden alacak.

Kaynak: DHA