Özerhun iddialı: "Pes etmek yok"

Özerhun iddialı: "Pes etmek yok"
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Real Madrid ile yarın oynayacakları Turkish Airlines Euroleague play-off çeyrek final serisi üçüncü maçını kazanıp, seriyi sürdürmek istediklerini söyledi.

Özerhun, lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Madrid'de oynadıkları ilk iki maçta farklı skorlarla öne geçmelerine karşın yenildiklerini belirterek, "Şimdi serinin üçüncü maçı İstanbul'da. Bizim pes etmeye niyetimiz yok" dedi.

Real Madrid'in yenemeyecekleri bir takım olmadığını vurgulayan Özerhun, şunları kaydetti:

"İlk iki maçta çok açık bir şekilde görüldü ki, Real Madrid yenemeyeceğimiz bir takım değil ve onları elimizden kaçırdık. Hedefimiz serinin üçüncü karşılaşmasını kazanıp, 23 Nisan Perşembe günü yine evimizde dördüncü maçı oynamak, sonrasında bu maçı da kazanıp seriyi son maça taşımak. Durumu 2-2'ye getirebilirsek son maçta daha stresli olacak taraf Madrid ekibi olacak. İstanbul'da bu sezon Avrupa arenasındaki son iki karşılaşmaya çıkıyoruz. Muhteşem taraftarımızın bizi 40 dakika boyunca destekleyeceğinden şüphemiz yok. İlk iki maçta yaşadığımız tüm olumsuzlukları unutarak seyircimiz ile el ele iki maçtan zafer ile ayrılmak arzusundayız."

-Ivkovic: "İlk iki maçtan öğrenmemiz gereken dersler var"


Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ise ikinci maçı kazanmayı hak ettiklerini ancak mağlup olduklarını anlatarak, "Şimdi önümüzde iyi oynamak ve kazanarak seriye devam etmek için bir fırsat var. Unutmamalıyız ki Real Madrid çok iyi ve çok tecrübeli bir takım. İlk iki maçtan öğrenmemiz gereken dersler var. Oyunu daha iyi kontrol ederek kazanmak ve seride devam etmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Lacivert-beyazlıların genç oyuncusu Cedi Osman ise yarınki maçı kazanacaklarına inandığını aktararak, "Yarınki maç bizim için ölüm kalım maçı olacak. Kazanacağımıza inanıyoruz, bunu ilk iki maçta gösterdik ama ne yazık ki son dakikalarda kaybettik. Real Madrid yenilmeyecek bir takım değil. İlk turda onları İstanbul'da yenerek bunu kanıtlamıştık. İnanıyorum ki müthiş seyircimiz ile birlikte yarın zafer kazanıp yolumuza devam edeceğiz" diye görüş belirtti.