Özdilek mesaiye başladı

Özdilek mesaiye başladı
Spor Toto Süper Lig takımlarından Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek ile ilk antrenmanını yaptı.

Antalya'nın Belek beldesinde devre arası kamp çalışmalarını yapan Kayseri temsilcisinde, teknik direktör Mehmet Özdilek antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özdilek, bugün itibaren takımla olmaya başladıklarını ve bu birlikteliğin iki taraf için de hayırlı olmasını dileyerek, "Bulunduğumuz konum itibarıyla yerimizden memnun değiliz, daha yukarılara çıkmak istiyoruz" dedi.

Yukarı sıralara çıkmanın çalışması içinde olacaklarını ve çok fazla zamanlarının bulunmadığına dikkati çeken Özdilek, "Ortalama 15 gün sonra lig başlıyor. Şu an Afrika Kupası oynanıyor ve orada bulunan oyuncularımız var. Ülkelerinin durumlarına göre geri dönüşleri olacak. Transfer çalışmalarımız var. Bünyemize 4-5 oyuncu katmak istiyoruz. Bunun için başkan ve yönetim kuruluyla yoğun bir çalışma içindeyiz. Eksiklerimizi biliyoruz, onları giderme adına bizim için yoğun bir süreç başladı. Amacımız yeni isimleri bir an önce takıma katmak" diye konuştu.

-Değişen yabancı oyuncu kuralı-

Mehmet Özdilek, gelecek sezondan itibaren geçerli olacak değişen yabancı oyuncu kuralıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ise kararı olumlu karşıladığını vurgulayarak, şunları belirtti:

"Mevcut kural varken de fikrimi söylemiştim, serbest olmasından yanayım. Bu fikrimin de hep arkasında oldum. Gelinen noktada yabancı oyuncunun serbest olmasını olumlu buluyorum. Rekabetin artacağına ve kalitenin daha yukarılara çıkacağına inanıyorum. Bu sürecin neler getireceğini takip edeceğiz. Önemli olan doğru ve sağlıklı kararlar verebilmek. Yabancı oyuncu için de Türk oyuncu için de bu geçerli."